Back to search results

Mona Lisa
1220

Dit nieuw culinair pareltje bevindt zich vlak bij de Maas en is ver verwijderd van het cliché van een gewone pizzeria. En de aantrekkingskracht zit hem niet in de indrukwekkende pizzaoven maar in de zorgvuldige bordpresentaties en het minutieuze werk van de twee chefs, Emanuele Indorato en Filippo Scalisi, beiden uit Sicilië. Onvervalste Italiaanse smaken proeven we in de ravioli met langoustines en stukjes artisjok, guanciale di Canossa en zeevruchtenbouillon, maar ook in de kalfsfilet negroni die heel origineel is. Voeg daar de vriendelijke bediening en de passende wijnselectie aan toe... Kortom, een adres dat niemand onverschillig kan laten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Zondag Gesloten

Team

Emanuele Indorato Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Coeur de Boeuf

1220

Saint Paulien - Auberge des Crêtes

1220

Le Temps des Cerises

1220