In een prachtige omgeving, waar heden en verleden elkaar harmonieus ontmoeten, blinkt chef Tanguy De Turck uit door seizoensproducten naar een hoger niveau te tillen. Van zodra we de ophaalbrug oversteken en de majestueuze eikenhouten poort naderen, zien we een kasteel waar een moderne glazen kubus knap combineert met de geschiedenis van deze locatie. De chef stelt twee verschillende menu’s voor met creaties die even inventief als geraffineerd zijn. In het klassieke menu zien we onder meer gepocheerde kreeft met boter, vergezeld van tataki van watermeloen met rijke saus van sauternes, maar ook lamsvlees van Ruben Vande Walle, een lokale slagerij en lamsfokkerij, klaargemaakt op verschillende manieren en afgewerkt met een intense lamsjus met daslook. Uit het vegetarische menu lieten de tarwerisotto met verjus en asperges van Armand en Olivier op Vlaamse wijze een blijvende indruk na. Elke creatie is een ode aan de omringende natuur, waardoor dit een zaak is waar pure smaken, durf en creativiteit perfect samenkomen. Door zijn vastberadenheid en eigentijdse kookstijl gericht op het product wist deze gedreven en autodidactische chef zijn restaurant uit te bouwen tot een van de beste van de streek.