Back to search results

La Table de Maxime
1720

Maxime Collard heeft duidelijk zijn stempel gedrukt op het kleine dorpje Our, niet alleen op gastronomisch vlak maar ook met gastenkamers waardoor zijn gasten hun verblijf in de streek kunnen verlengen om er te genieten van een totaalervaring. Bovendien herkennen we de signatuur van de chef in het design en het lichte interieur van La Table de Maxime. Met de presentatie van zijn gerechten bewijst de chef zijn vaardigheid en creativiteit. Hij combineert verschillende bereidingen van eenzelfde product en balanceert harmonieus alle smaken. Sardienen worden met een smeuïge rillette gepresenteerd tussen twee flinterdunne wafeltjes of gemarineerd met komkommer, radijs, tzatziki en een gelei van komkommer en munt. De langoustine wordt gegrild met venkel en wordt gecombineerd met een saffraanbisque, of als tartaar in een frisse consommé met gember en citroenmelisse. De suprême van kwartel uit Dombes wordt omwikkeld met snijbietbladeren en geserveerd met gelakte aubergine, courgette met taggiasche olijven en knapperige ravioli met foie gras. Elk gerecht werd geserveerd met een bijpassende wijn, met keuze uit een wijn van kleine producenten of van de gerenommeerde Franse wijnhuizen. Meer dan ooit is La Table de Maxime voor lekkerbekken the place to be in het zuiden van het land.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-20:30
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Team

Maxime Collard Chef, Eigenaar

Awards

  • Het mooiste restaurant design 2020
  • Jonge Chef van het Jaar 2011

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'Eau Vive

17,520

Le Coq aux Champs

17,520

Arabelle Meirlaen

1820