Subliem gastronomisch onthaasten tussen gracht en natuur, dat is waar Komaf voor staat. In de Antwerpse gemeente Wommelgem hebben chef Anthony Stoop en partner-gastvrouw Julie Van Gool hun restaurant ondergebracht in de prachtig gerestaureerde Schranshoeve, een erfgoedhoeve uit de zeventiende eeuw. Omgeven door een idyllische hofgracht vormt het domein een natuurlijke oase van rust, perfect voor verfijnd culinair genieten. Met hun jarenlange ervaring in binnen- en buitenland hebben ze deze unieke locatie een nieuwe bestemming gegeven om te ontdekken. Het dynamische duo behaalde daarmee in onze vorige editie de titel van Ontdekking van het Jaar van Vlaanderen en gooide opnieuw hoge ogen tijdens enkele sublieme bezoeken met een aangepaste waardering als gevolg. Mooie herinnering aan kabeljauw met top cuisson, prima gekruid in combinatie met Zeeuwse mossel, crème van bloemkool en erop rauwe venkel, schuim van vadouvan, mosseljus en aan tafel afgewerkt met zeste van Boeddha’s hand.