JEFF
13,520

Jeff Beyens en zijn team zien samenwerken in de open keuken is een aangename belevenis. Ogenschijnlijk stressvrij verzorgt de chef de afwerking van de gerechten. Die ontspannen en vriendelijke sfeer weerspiegelt zich in de ontvangst en bediening van de gasten. Gebrande sappige koolvisfilet met krokant vel komt met kruidige, gestoomde mosselen, aardpeerpuree en champagnesaus afgewerkt met peterselie en lavas. Filet van gele hoevekip op vel gebakken overtuigt al evenzeer door zijn bereiding met sausje op basis van ganzenlever en beurre blanc. Daarbij komt smeuïge aardappelpuree, in honing gebakken wortel en sjalot uit de oven. Een hogere score en tweede koksmuts zijn op hun plaats.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 19:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten — 18:00-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

‘t Russelt by Jarne

1320

Bontà

1320

De Weijers Hoven

1320