Herbert Robbrecht
1420

Secuur en consistent brengt Herbert Robbrecht al jarenlang een herkenbaar repertoire van gerechten waarbij de smaak van de gebruikte producten primeert. In dat opzicht is een combinatie van tartaar van zeebaars met kort gebakken coquille en sorbet van shiso naast wasabidressing een treffend voorbeeld van zijn pure keukenaanpak. Net zoals de juist gedefinieerde smaak en textuur van zadel van hertenkalf met intense jus van voatsiperifery peper. Elegant nagerecht rond Gieser Wildeman peer met karamel, Bailey’s, chocolade en kokosnoot

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:30-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zondag 12:30-14:00 — 19:00-21:00

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Wilford T

1420

De Ceder

14,520

InVINcible

14,520