Entropy
1420

Nadat hij de Sustainability Award won op de laatste Culinary Innovators, zet Elliott Van de Velde - Brusselse Ontdekking van het Jaar 2023 - samen met Adeline Barras zijn kruistocht voort in hun strijd tegen armoede. In deze voormalige herberg aan het Sint-Goriksplein ontwikkelen Elliot en zijn team hun verschillende activiteiten. Elliot's intuïtieve, verantwoorde keuken, waarin plantaardige en lokale ingrediënten een hoofdrol spelen, wordt voorgesteld in een zesgangenmenu voorafgegaan door enkele aperitiefhapjes. De chefs werken met volle concentratie aan indrukwekkende gerechten. Van de forel van de BIGH-kwekerij in Anderlecht gaat niets verloren. De restjes vis worden gebruikt in de bereiding van de garum om de smaak van de kombucha van wortel die erbij geserveerd wordt nog te versterken. De paddenstoelen van Eclo worden gemarineerd in sake en geserveerd met een romige mix van brandnetel, zwarte knoflook en bramen. Dit alles verdient een tweede koksmuts.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-23:30
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-23:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-23:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-23:30
Zondag Gesloten

Team

Elliott Van de Velde Chef

Awards

  • Ontdekking van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

VerTige

14,520

La Belle Maraîchère

1420

Les Brigittines

1420