Den Duyventooren
1220

Een 18de-eeuwse duiventil aan de ingang van de gerestaureerde kasteelhoeve ligt aan de basis van deze leuke en bijzondere restaurantnaam. Op de kaart van chef Inge Herteleer gerechten die deels ook met zelfgekweekte producten smaak en vorm krijgen. Fijne pasta van spelt met boerenkool, boschampignons, gegrilde quorn, feta en krokante pastinaak als smaakrijk vegetarisch gerecht.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-13:30 — 19:00-21:00

Team

Inge Herteleer Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Landgoed Den Oker

1220

Papinglo

1220

De Karper

1220