Back to search results

Comptoir de l'Eau Vive
14,520

Al tien jaar biedt deze culinaire ‘comptoir’, destijds gestart door Pierre Résimont, gastronomische knowhow in een formule met no-nonsense gerechten en een gemoedelijke sfeer. Vandaag staat de jonge chef, François Côme, aan het roer van deze keuken. Naast de kaasfondue, de puree en de gehaktballetjes van mammie Résimont staan er ook enkele seizoenssuggesties op de kaart, zoals de knapperig gebakken kalfszwezerik met een risotto van parelgerst en truffelsaus, of de Charolais entrecote met verse frietjes en een bearnaise van het huis. De comptoir is eveneens een wijnkelder. Wij vertrekken met enkele flessen aanbevolen door Anouk Fransolet, de sprankelene sommelière die ook instaat voor de ontvangst.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-15:00 — Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Anouck Fransolet Gastheer, Sommelier
Corentin Lonnoy Chef
Pierre Résimont Eigenaar

Awards

  • Brasserie van het Jaar 2014

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Atelier de Bossimé

1420

Carré d'herbes

1420

La Table du Royal Snail

1420