Comptoir de l'Eau Vive
1520

‘Le comptoir’ van Pierre Résimont verveelt nooit en verenigt onverminderd en eensgezind zijn onbevangen gastronomie en zijn gastvrijheid. Het recept is simpel: een eigentijdse ambiance, de beste producten, vakmanschap en een competente service. In de keuken richt François Côme zich op een bijzonder fijne bistronomische keuken waar de klassiekers van het huis zoals fondue van Parmezaanse kaas en het duo van gehaktballetjes volgens het recept van Mamie samen op de kaart staan met wat meer persoonlijke creaties. Tijdens ons laatste bezoek stond er een excellente ravioli met Petit-Gris van Warnant en ricotta op het menu, met een Samber en Maas saus met dragon en pijnboompitten. Een mooie prelude voor een malse ‘pluma Ibérico’, die pit geeft aan de tzatziki van gekonfijte look, kaviaar van aubergine en gegrilde pepers. De ervaren sommelière, Anouk Fransolet, deelt gretig haar laatste ontdekkingen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-15:00 — Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Anouk Fransolet Gastheer, Sommelier
Corentin Lonnoy Chef
Pierre Résimont Eigenaar

Awards

  • Brasserie van het Jaar 2014

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

La Plage d'Amée

1520

Attablez-vous

15,520

Le D'Arville

1520