Back to search results

Bru'sserie
1420

In een comfortabele, levendige omgeving vertaalt Wout Bru zijn gerechten in een reeks elegante tapas. De vol-au-vent van gevogelte, zwezerik en mousseline of de karbonade met espuma van mosterd doen denken aan de traditionele Belgische keuken, terwijl de rundstartaar met bouillon van dashi en wakame of de toast van varkenspootjes, aardpeerchips en truffel meer eigentijds en werelds zijn. De sommelier beschikt over een van de beste wijnkelders van het land met een prachtige selectie om een breed scala aan klanten tevreden te stellen.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Dinsdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zondag 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Team

Wout Bru Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Clos des Récollets

1420

Gaspard

1420

La Table de Manon

14,520