Back to search results

Bar Bulot Antwerpen
1420

Gerechten uit het klassieke bistro- en brasserierepertoire vormen de basis voor de keuken van chef Koen Gussenhoven. Hij geeft aan het concept van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens knap vorm. De zaak zit netjes ingebed in het Antwerps hoteldomein Botanic Sanctuary en past aldaar zo naadloos naast een aantal andere restaurants. In Bar Bulot wordt de gast verwend met leuke gerechten zoals kroketjes van Ibérico ham of goujonettes van inktvis met aioli en pimentón om te starten. Preskop van varkensvlees met fijne mosterdvinaigrette of kraaibiefstuk met sjalot, bordelaisesaus, fine champagne en gesmolten ganzenlever zijn respectievelijk een complex smakend voorgerecht en rijkelijk hoofdgerecht kenmerkend voor deze keuken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Elske Mostert Gastvrouw
Koen Gussenhoven Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Blueness

1420

Cobra

1420

Het Gerecht

1420