Onder de vleugels van Nick Bril brengt chef Pieter Starmans in een voormalige kapel van een Augustinenklooster een bijzondere productgerichte keuken. Zorg en respect voor de ingrediënten staan bij hem centraal. Dat blijkt al bij de selectie aan aperitiefhapjes. Denk aan een oogstrelende presentatie van perfect gesneden bresaola, uitzonderlijke verfijnde garnaalkroketjes of de manier waarop een delicatesse als bliksardienen met fijne toast en saffraan-mayonaise op het bord verschijnen. Met twee dikke asperges, enkele stukjes gerookte paling, gekonfijte eidooier die bij de eerste prik perfect uitloopt en vinaigrette verrijkt met scheermesjes toont Starmans zijn zin voor techniek en combinatiekracht. In het zoete segment is hij al even bedreven met een torentje van fijne zuurzoete appelblokjes, zandkoekje, stijve eierpudding en quenelle van vanille-ijs op pecannoten; aan tafel overgoten met heerlijke ei-likeur van elixir d’Anvers. Waarvan het potje gelukkig en met reden bleef staan.