In een idyllische villa, gehuld in een oase van weelderig groen, wacht een menu dat geheel gewijd is aan veganistische gastronomie. Chef Pieter-Jan Lint gebruikt verschillende technieken om een bepaalde gelaagdheid en complexiteit aan zijn gerechten te geven. Een waaier van verzorgde hapjes zetten onmiddellijk de toon. Denk aan blini met terrine van witte miso en ketchup van rode biet. Mousse van haveryoghurt vormt als starter een delicate, romige basis die mooi contrasteert met pittige gepekelde radijzen. Gazpacho van radijsloof voegt daaraan een verfrissende en levendige toets toe. Daikon wordt op verschillende manieren bereid en geserveerd met lamsoor, crème van witte bonen en dashi. Kroketje van rood zeewier completeert het gerecht. Als verfrissende afsluiter creatie met venkel en rabarber, bedolven onder een schuimige wolk van sojayoghurt, geïnfuseerd met roomse kervel. Inspanningen die ons niet zijn ontgaan en resulteren in een verhoogde score en tweede koksmuts.
Enkel op reservatie.
Woensdag open voor groepen - enkel op reservatie