Kennismaking met POP-partner XIOR (studentenhuisvesting)

27 jul. 2020

Nog op zoek naar een studentenkamer?


Xior Student Housing is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in studentenhuisvesting in België, Nederland, Spanje en Portugal. In 2015 deed Xior als openbare GVV naar Belgisch recht haar intrede op de Belgische beurs, waarbij de aandelen genoteerd werden op Euronext Brussels (XIOR). Het marktkapitaal van Xior staat nu (juli 2020) op ca. EUR 950 miljoen.

Xior wil verder gaan dan het louter ter beschikking stellen van de stenen en streeft ernaar om de lasten die gepaard gaan met het studentenleven (en in het bijzonder het zoeken en bewonen van geschikte huisvesting) tot een minimum te beperken voor de student (en zijn of haar ouders), zodat deze zich kan concentreren op de essentie, zijnde het studeren enerzijds, en het aangename van de "studententijd" anderzijds. Xior wil de student naar het kot (en doorheen het kotleven) leiden, met zo weinig mogelijk bekommernissen en met een adequate aanvullende dienstverlening.

Meer informatie op www.xior.be

Onze studentenhuizen bieden je een comfortabele en veilige omgeving, volledig afgestemd op wat studenten vandaag nodig hebben. Ze zijn steeds centraal gelegen en in de nabijheid van de onderwijsinstellingen. Onze kamers voldoen aan alle kwaliteitsnormen en zijn uitgerust met de meest moderne brandveiligheid. Bij Xior is uw gezondheid onze prioriteit, daarom volgen wij in alle residenties een streng protocol betreffende het COVID-19 virus, zodat onze huurders zich veilig en comfortabel voelen. Onze residenties zijn voorzien van desinfecterende gels, mondmaskers, duidelijke signalisering, aangepaste doorgangsroutes en extra schoonmaak. Zo komen wij tegemoet aan jouw bekommernissen en hoef jij je maar op 2 zaken te concentreren: studeren en genieten van het leven op studentenkamers.

Een kot met net dat beetje meer, waar elke student zich thuis voelt. Wil jij graag studeren in alle comfort en veiligheid? Met een aanbod van bijna 15.000 kamers in 30 steden vind je zeker wat je zoekt. Kom jij onze Xior-familie vervoegen?


“In het PML gebouw heb ik een fantastische tijd gehad. Je ontmoet er mensen van over de hele wereld en je leert andere talen en culturen beter kennen. Alles is goed georganiseerd en het personeel staat klaar om je te helpen waar nodig. Perfect om te studeren en te ontspannen, net als de gemeenschappelijke ruimtes en de tuin. Ik raad PML echt aan als je een geweldige tijd wil doorbrengen in Leuven!”


Meer Nieuws

Ontdek de Lente-Zomereditie van de GET INSPIRED!

26 apr. 2024

Partnernews: Voorschot bij online reserveringen: een no-go of noodzakelijk kwaad?

2 apr. 2024

Gault&Millau chef Jo presenteert: Marokkaanse couscous met coquilles. Powered by Samsung

21 mrt. 2024