Sigoji

Met een atelier en boetiek in Rochefort en winkels in Ciney, Namen en Ukkel kunnen we meer en meer van het talent van Euphrasie Mbamba en haar echtgenoot Richard Berthe genieten. Ze werkt met cacaobonen uit haar geboorteland Kameroen voor haar tabletten, pralines en andere creaties. Daaronder bijvoorbeeld de La Rochefortoisse, een praline met karamel gemaakt met Trappist 8 van Rochefort en afgewerkt met chocolade uit Kameroen van 68%. Samen met zes andere chocolatiers creëerde ze het blonde KBosse bier waarin de smaakvolle pulp van de cacaovrucht die meestal wordt weggegooid in het brouwproces werd geïntegreerd. Die zorgt met lichte toetsen van lychee, citrus en passievrucht voor een bijzonder verfrissend resultaat.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Ariqua Denis

Sigoji

Chocamel