Back to search results

Marioca

Wat het werk van chocolatier Anne Coppieters markeert en onderscheidt is het gebruik van verse noten en vruchten bij het vervaardigen van pralines. Zoals abrikoos en rozemarijn of amarena kersen met kersenlikeur in pralines gemaakt van donkere chocolade. Bijzonder en ongewoon in het assortiment zijn een kruidige en intens smakende praline op basis van melkchocolade opgebouwd rond ganache met komijnzaadjes en praliné van hazelnoten, en een andere referentie die pleziert door een verrassende ganache met graantjesmosterd op een laagje ganache van honing.

Openingstijden

Maandag 12:30-18:30
Dinsdag 12:30-18:30
Woensdag 12:30-18:30
Donderdag 09:00-18:30
Vrijdag 09:00-18:30
Zaterdag 09:00-18:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chocolates Van Hecke

Yuzu

Joost Arijs