Back to search results

Laurent Gerbaud

Product, techniek en smaak staan centraal in de aanpak en het werk van Laurent Gerbaud. Al meer dan tien jaar zorgt hij in zijn chocoladeboetiek in de Ravensteinstraat in hartje Brussel voor een zeer intens en rijk smakend oeuvre. Hij laat daarbij zijn klanten transparant meegenieten van het ambachtelijk productieproces. Daarin toont hij zin voor extreme verfijning en originaliteit. Zo ontwikkelde hij bijvoorbeeld twee chocoladerecepten op basis van nicalisobonen van de coöperatie Ingemann in Nicaragua. De donkere chocolade bezit accenten van gekonfijt fruit en noten terwijl de melkchocolade krachtig van smaak is, geen suiker bevat en de kleur het lastig maakt om deze te onderscheiden van fondantchocolade.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:30-19:30
Woensdag 11:30-19:30
Donderdag 11:30-19:30
Vrijdag 11:30-19:30
Zaterdag 11:30-19:30
Zondag 11:30-19:30

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Herman Van Dender

Passion Chocolat

Neuhaus-Bruxelles