Back to search results

IN CHOC by Tom Coosemans

Tom Coosemans zorgt met zijn atelier en chocoladewinkel op het Antwerpse Eilandje voor culinaire diversiteit. Naast pralines en tabletten toont hij fijn confiseriewerk zoals orangetten. In dat laatste segment is hij volop aan het experimenteren met als resultaat karamellen gemaakt van Siciliaanse bloedsinaasappelen en nougat op basis van Bronte pistachenoten en Avola amandelen. Die interesse belet hem niet om zijn praline oeuvre verder qua smaken te verbreden en te verdiepen. Denk daarbij aan pralines met donkere chocolade en karamel van rode miso of een witte praline met frisse en zure gel van passievrucht afgewerkt met een krokant laagje huisgemaakte hazelnootpraliné.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag 11:00-17:00

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Centho

The Chocolate Line

Günther Watté