Michaël Vrijmoed ontvangt als vaandeldrager van de Gentse gastronomie zijn gasten in een keurige meesterwoning in het centrum van de stad. De setting van het restaurant en de indeling komen perfect overeen met het niveau en stijl van deze topchef. Het interieur bestaat uit drie comfortabele en elegant gescheiden delen die voor rust en een extra gevoel van geborgenheid zorgen. De bediening is van bij de ontvangst zeer gefocust, efficiënt, discreet en vriendelijk. Sommelier Frank van Scheijndel zorgt met zeer goed gekozen en vaak aangenaam verrassende wijnen voorzien van puntige commentaren voor een mooie meerwaarde bij de gerechten. Michaël Vrijmoed brengt deze in een menu van vier tot zeven gangen. Voor de lunch voorziet hij ook in een dagelijks wisselende lunch in drie gangen. Zijn interesse en kunde om niet alleen met vis en vlees excellente bereidingen te maken, toont hij met een uitstekende bereiding van in de oven gebakken kastanjepaddenstoelen. Deze serveert hij in een krokante tartelette met crèmeux van paprika, piment en komijn omgeven door een fijne saus van het ajo blanco type met amandelen. Daarna lam uit Kluisbergen in drie bereidingen, rosé gebakken zadel, gekonfijte schouder en fijngesneden buikvlees met garnituur van zoete aardappel en aubergine omgeven door een magnifieke jus. Een mooie hommage aan lamskweker én slager Vande Walle actief in de nabijgelegen Vlaamse Ardennen.