Vol-Ver
14,520

Sébastien Ververken en partner Sharon De Volder verwelkomen hun gasten in een serene sfeer. De chef presenteert mooie bereidingen en elegante producten in een hedendaags, maar niet te ingewikkeld jasje, wat zorgt voor een toegankelijke gastronomische ervaring. We genieten van coquilles met venkel, hiziki en dashivinaigrette. Talent voor fijne sauzen toont hij met beurre blanc en limoen bij zeeduivel, gerookte paling en peterseliewortel. In bereiding van gebraiseerde kalfswang, verse pasta, schorseneer en truffel met Parijse champignons proeven we zijn de veelzijdigheid. Sébastien Ververken beheerst het vak tot in de puntjes en zijn restaurant krijgt dan ook een stijgende score.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:00 — 19:00-20:00

Team

Sharon De Volder Owner, Hostess
Sébastien Ververken Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Het Vliegend Tapijt

1420

Culinair

1420

La Cravache

1420