Vivendum
1620

Nabij de Oude Maasarm geeft een 18de-eeuwse pastoriewoning onderdak aan de verfijnde keuken van chef Alex Clevers. Een geslaagd decor voor geraffineerde gerechten die door fijn gekozen details verrassen. Een driedelig gerecht rond langoustines is daarvan een treffend voorbeeld. Langoustinesoep verrijkt met venkelroom is nauwkeurig gekruid en vol van smaak. Mousse van langoustine afgewerkt met plakjes van het schaaldier krijgt een extra dimensie dankzij mousse van koriander, komkommerbolletjes en kroepoek. Als laatste onderdeel van deze trilogie combineert de chef gebakken langoustine met rijpe mango en kokosschuim. Van een Anjou duif presenteert hij zowel de filet als bout in gezelschap van daslookpuree, bramen, gel van bramen en zachte jus gemaakt van de karkas. Structuren van blauwe bes, witte chocolade, vanillecrème en gel van yuzu is een frisse afsluiter.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday 12:00-13:30 — 19:00-21:30

Team

Alex Clevers Chef

Awards

  • The nicest terrace 2016

Our partners

Similar Restaurants

De Kristalijn

16,520

La Botte

1620

Innesto

1620