Back to search results

La Botte
16,520

In een eigentijdse en strakke inrichting is de Italiaanse levendigheid zowel in de zaal als in de keuken voelbaar. Peppe Giacomazza, een gepassioneerde en nauwgezet werkende chef, staat voor een authentieke keuken die de seizoenen respecteert en de rijkdom van de Italiaanse smaken viert. Elk bord weerspiegelt een zoektocht naar evenwicht en een intensiteit die doet denken aan de ziel van zijn land. Aan vitello tonnato geeft hij een elegante draai. Dungesneden kalfsvlees omhult een tartaar van akami tonijn, op smaak gebracht met heldere consommé en basilicumolie. We smelten weg bij de smaak van zijn agnolotti alla beccafico, pasta gevuld met Siciliaanse sardientjes en geserveerd met bagna cauda saus met 'nduja. In risotto arancino combineert de chef de finesse van risotto met saffraan van de Etna met de intensiteit van ragù van ossenstaart, verrijkt met knapperige mollica. Met een stijgende score nestelt La Botte zich stevig aan de top. In de zaal maakt Gaspare Giacomazza als attentvolle en alomtegenwoordige gastheer en sommelier de ervaring compleet met nauwkeurige en gedurfde wijncombinaties. De wijnkaart, die uitzonderlijk rijk is, strekt zich uit van de Alpen tot Sicilië met iconische referenties, vertrouwelijke cuvées naast opmerkelijke trouvailles. Daarom ontvangt La Botte de award voor Wijnkaart van het Jaar 2026.

Opening hours

Monday Lunch & Dinner
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Lunch

Team

Gaspare Giacomazza Owner, Head Sommelier
Peppe Giacomazza Chef, Owner

Awards

  • Wine menu of the Year 2026
  • Italian Restaurant of the Year 2017

Our partners

Also recommended Restaurants

The Thrill

1420

De Kristalijn

1720

Innesto

16,520