Vintage
14,520

Sommelier Steven Wullaert nam deze luxebrasserie te midden van de velden enkele jaren geleden over en veranderde recent het concept naar moderne gastronomie. Een traject perfect op maat van de nieuwe chef Ruben Christiaens. Hij deed ervaring op bij een aantal grote huizen over heel de wereld verspreid alvorens zich in Kontich aan dit nieuwe avontuur te wagen. En wat voor één. Creatieve en verfijnde gerechten etaleert de chef voornamelijk in zijn Vintage menu in 5 of 6 gangen. Daarnaast zijn er ook enkele gerechten à la carte te krijgen. Mooie herinnering aan canelé van bloemkool als hapje vooraf en twee bereidingen van hamachi met daarna een creatie rond oester, beurre blanc en kippenhuid. Hij houdt van een beperkte kaart en focust op verfijning en intensiteit in het bord. En net bij deze nieuwe stijl komt de klasse van topsommelier Wullaert nog meer tot zijn recht. Die nieuwe synergie zorgt voor een extra punt en een tweede koksmuts.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:30-20:00
Wednesday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Thursday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Friday 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Saturday Closed — 18:30-20:00
Sunday Closed

Team

Ruben Christiaens Chef

Our partners

Similar Restaurants

La Rosa

1420

Butcher's Dining

1420

Atelier Maple

14,520