Back to search results

The 1040
1220

Deze zaak zit in het Sofitel Brussels Europe en stelt een bistronomische keuken voor waar Belgische klassiekers aangevuld worden met culinaire invloeden van overal, refererend naar de diversiteit van de gasten in dit eigentijdse hotel. Chef Gabriele Petrucci herwerkt een Luikse salade en voegt er met Luikse siroop gelakte kwartel aan toe en Belgische kersenazijn. Filet van zonnevis komt met marbré van groenten uit de tuin en beurre blanc met kappertjes en basilicum. Nog een tip zijn de creatieve desserts.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Tuesday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Wednesday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Friday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Saturday Closed — 18:00-22:00
Sunday 12:00-14:30 — 18:00-22:00

Team

Gabriele Petrucci Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Osteria Bolognese

12,520

Le Saint Boniface

1220

Groseille

1220