Tafel 10
13,520

In dit 19de eeuws karakterpand serveert chef Bert Denoulet gedurfde gerechten die productkwaliteit aan creativiteit koppelen. We starten met een verrassende variatie op tomaat en garnaal. Door de toevoeging van geraspte Parmezaanse kaas en krokante broodkorstjes lijkt de chef de brug te willen slaan naar een caesarsalade. Een mooie moot zeebaars combineert de chef met duindoorn, peultjes en een saus op basis van wei: knap werk. Dat geldt ook voor een goed gegaard stukje nek van Ibérico met dragon en erwten. Het is zelden dat een dessert tot het hoogtepunt van de maaltijd behoort, maar dat is met een creatie rond sorbet van framboos, verveine en pistache-sablé wel het geval.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Our partners

Similar Restaurants

Calla's

1320

Bacchus

13,520

Bistro Lin'eau

1320