Tafel 10
13,520

In dit gezellig en karaktervol 19e-eeuws pand met geblokte tegelvloer wordt prima gekookt. Chef Bert Denoulet overtuigt opnieuw. Deze keer niets dan lof voor de sot-l’y-laisse met gerookte aardappel, lamsoor en brokkelkaas uit Lotenhulle: knappe smaken onderling, perfecte gaartijden en fraaie bordpresentatie. Ook de sappige kreeft met gekonfijte tomaat, beurre blanc met tijm en schaaldierenjus is een gerecht om in te kaderen. Een vlotte en enthousiaste maar tegelijk vakkundige service zorgt voor de spreekwoordelijke kers op de taart. 

Openingstijden

Maandag 12:00-13:30 — Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-13:30 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Calla's

1320

Bacchus

13,520

Bistro Lin'eau

13,520