Back to search results

Table d'Amis
14,520

Gevestigd in een oude dekenij distilleert chef Matthieu Beudaert de essentie van elk product tot zijn puurste vorm en geeft er een kunstzinnige toets aan. Zoon Jef ontfermt zich over de wijnen. Het vijfgangenmenu opent met een selectie hapjes, waaronder subtiel gegrilde pijlinktvis met velouté van paprika en groene linzen. Handgemaakte ravioli gevuld met noordzeekrab komt met schuimige mosseljus. Daarna volgt graffiti-aubergine met coulis van tomaat, afgetopt met sabayon en krokant van Parmezaanse kaas. Entrecote van kalf met klassieke jagerssaus, krokante maïskroket en kersen gevuld met mosterdzaad voor een subtiele kick.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Dinner
Wednesday Dinner
Thursday Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Awards

  • Young Chef of the Year 2013
  • Discovery of the Year 2011

Our partners

Also recommended Restaurants

ViEr

13,520

Va et Vient

1420

Saint-Christophe

1320