Senzanome
1620

Giovanni Bruno is één van de peetvaders van de ware Italiaanse keuken in ons land. Al meer dan 25 jaar kookt hij constant op hoog niveau. Hij blijft bekoren met even smakelijke als evenwichtige gerechten die de essentie van de Italiaanse eetcultuur uitdragen. Zoals ravioli met twee kazen met een botersaus en Parmezaanse kaas. Of beetgare paccheri met gele en groene courgettes, een gerecht dat in al zijn eenvoud en verfijning bijzonder charmeert. Rouget en langoustines brengt hij onberispelijk gegaard samen op een bed van couscous met wat rode peper en zachte coulis van schaaldieren. Zijn originele wijnkaart met een groot aandeel aan Italiaanse topreferenties ondersteunt perfect deze authentieke keuken.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Brad Verbelen Sommelier
Giovanni Bruno Chef

Awards

  • Italian Restaurant of the Year 2012

Our partners

Also recommended Restaurants

Humus x Hortense

1620

Kamo

1620

Maison Alain Bianchin

16,520