Selecto
1320

Aan tafel of aan de toog, bij Chef Olivier Morland is het goed vertoeven. Op het menu staan veel verleidelijke gerechten, maar om te beginnen hebben wij gekozen voor de coquilles uit Bretagne met een velouté van pastinaak met olijfolie, citrusvruchten en pistache en daarna voor gebakken rib van melkkalf, met een saus van braadvocht en truffel, zwezerik, ricotta en spinazie. Een gemoedelijk restaurant met een plezierige prijs-kwaliteitverhouding.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Friday 12:00-14:30 — 19:00-23:00
Saturday 12:00-14:30 — 19:00-23:00
Sunday Closed

Team

Olivier Morland Chef

Our partners

Similar Restaurants

Strofilia

1320

Gramm

13,520

Henri

13,520