Selecto
1320

Aan tafel of aan de toog, bij Chef Olivier Morland is het goed vertoeven. Op het menu staan veel verleidelijke gerechten, maar om te beginnen hebben wij gekozen voor de coquilles uit Bretagne met een velouté van pastinaak met olijfolie, citrusvruchten en pistache en daarna voor gebakken rib van melkkalf, met een saus van braadvocht en truffel, zwezerik, ricotta en spinazie. Een gemoedelijk restaurant met een plezierige prijs-kwaliteitverhouding.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Woensdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-22:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-23:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 19:00-23:00
Zondag Gesloten

Team

Olivier Morland Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Strofilia

1320

Gramm

13,520

Henri

13,520