Back to search results

Saporo
1320

Saporo, smaak in wereldtaal Esperanto, staat centraal in de keuken van chef Stefan Demeulemeester. Daarvoor moeten gasten niet wachten tot het voorgerecht. Zijn aperitiefhapjes geven meteen het startschot voor een lunch of diner die bol staat van smaak. Denk daarbij aan sappig gefrituurde kabeljauwreepjes die gedipt in verse tartaarsaus voor een bijzonder mondgevoel zorgen of fijne hummus die met limoenolie en gerookte sesamzaadjes een extra dimensie krijgt. Allebei een mooie aanzet tot een heerlijke carpaccio van Herefordrund die met truffelcrème en gerookte eendenlever bijzondere allures toont.

Opening hours

Monday Lunch & Dinner
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Lunch & Dinner

Team

Annelies De Vos Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Côté Préféré

1420

Bar Bulot

1420

Ensemble

13,520