Sans Cravate
16,520

Waar vind je het nog, eigentijds geïnterpreteerde klassiekers die volgens het boekje worden klaargemaakt? Chef en vakman ‘pur sang’ Henk van Oudenhove doet het. Het à la carte driegangenmenu is een weggever en start met truffelsoep die een ode is aan Paul Bocuse, een soep die deze beroemde chef destijds voor president Valéry Giscard d’Estaing creëerde, een consommé met ossenstaart en ganzenlever en onder korst gebakken truffel. Heerlijk. Even expressief en verfijnd is de tarbot dugléré of zachtgegaarde tarbotfilet met Parijse champignons, sjalot, fondue van tomaat en peterselieaardappeltjes. Wie het lastig heeft om een wijn te kiezen van de fraaie bier- of wijnkaart kan een beroep doen op sommelier Casimir Dusart. Een verwenadres, ook door de vriendelijke en vakkundige service.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Sunday Closed

Team

Casimir Dusart Sommelier
Henk van Oudenhove Chef

Awards

  • Wine menu of the Year 2022

Our partners

Also recommended Restaurants

Bruut

1620

Schatteman

1620

Cuines, 33

16,520