Réliva
1320

Chef Lien Vandeputte kookt vanuit een toekomstbestendig gedachtegoed met bijvoorbeeld aandacht voor wat vissers ook aan bijvangst aan de wal brengen. Zo brengt ze hondshaai heerlijk in het groen met spelt. Wie vegetarisch wenst, verwent ze met een volledige menu rond hoogwaardige groentebereidingen op basis van producten aangeleverd door lokale boeren. Zoals escabeche van zoete aardappel of gelakte pastinaak met groene kruiden. Samen met partner Cédric ontvangt ze haar gasten in een zeer gezellig en warm interieur in een karakteristiek huis, in de schaduw van de Sint-Salvatorskathedraal.

Opening hours

Monday Closed — 18:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday Closed — 18:00-21:00
Saturday 12:00-13:00 — 18:00-21:00
Sunday 12:00-13:00 — 18:00-21:00

Team

Cédric De Schepper Host, Owner
Lien Vandeputte Owner, Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

't Nieuw Walnutje

1320

Den Heerd

1320

Locàle

1320