Réliva
1320

Chef Lien Vandeputte kookt vanuit een toekomstbestendig gedachtegoed met bijvoorbeeld aandacht voor wat vissers ook aan bijvangst aan de wal brengen. Zo brengt ze hondshaai heerlijk in het groen met spelt. Wie vegetarisch wenst, verwent ze met een volledige menu rond hoogwaardige groentebereidingen op basis van producten aangeleverd door lokale boeren. Zoals escabeche van zoete aardappel of gelakte pastinaak met groene kruiden. Samen met partner Cédric ontvangt ze haar gasten in een zeer gezellig en warm interieur in een karakteristiek huis, in de schaduw van de Sint-Salvatorskathedraal.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-13:00 — 18:00-21:00
Zondag 12:00-13:00 — 18:00-21:00

Team

Cédric De Schepper Gastheer, Eigenaar
Lien Vandeputte Eigenaar, Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Nieuw Walnutje

1320

Den Heerd

1320

Locàle

1320