Back to search results

Recto Verso
1420

Sinds enkele maanden zijn het enkel nog Thomas Serbeniuk en Robin Van Habost die de koers van deze zaak bepalen. Hun maandmenu, creatief en samenhangend, is gebaseerd op lokale producten die knap tot uiting komen dankzij sterke keukentechnieken en een gezonde dosis gecontroleerde durf. Tartaar van gerijpt rundvlees met Royal Belgian Caviar smaakt verfijnd en evenwichtig, terwijl eend van La Ferme de la Sauvenière uitblinkt door een subtiele combinatie van rood fruit, gnocchi en jus met frambozenazijn. Een trolley met gerijpte kazen, vergezeld van brood met gekonfijt fruit, als elegante afsluiter.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Lunch & Dinner

Team

Robin Van Habost Chef
Thomas Serbeniuk Chef

Awards

  • Discovery of the Year 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Rempart

1320

97 Rue Piervenne

12,520

Auberge du Château de Leignon

1320