Recto Verso
1420

Loïc Thirion en Robin Van Habost zijn allebei chefs die technisch heel sterk uit de hoek komen, expertise die ze omzetten in een creatief maandmenu en een lunch van de week. Ze serveren licht gegrilde zalm, vergezeld van boterige gestoofde groene kool, een subtiele bouillon en het gerecht wordt verfijnd met Aziatische tonen van citroengras. Smakelijk gebraden eendenborst als ware culinaire verwennerij. Om de maaltijd af te sluiten, dessert rond wijngaardperzik, zijdezacht en fris, wat een perfecte afsluiting van deze zomerse lunch brengt. Dit jonge team blijft vooruitgang boeken en zal zeker niet stoppen. Een adres om te blijven volgen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Saturday Closed — 19:00-20:30
Sunday 12:00-14:00 — 19:00-20:30

Awards

  • Discovery of the Year 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

La Grange d’Hamois

1420

CCnomie

1420

L'artiste

1420