Back to search results

Pollen
1320

Dit restaurant op het prachtige landgoed van Naxhelet is een visuele en zintuiglijke ervaring met respect voor de omgeving. François Durand heeft ervaring opgedaan in gerenommeerde Franse restaurants. In zijn keuken maakt hij optimaal gebruik van lokale producten, groenten en kruiden uit de moestuin van het domein. Na enkele originele amuses verrast hij met een gravlax van ombervis met tuinkruiden en een mooie gekonfijte varkenslende, gegarneerd met witte bonen in cassoulet en gerookte puree. De vriendelijke bediening en een goed geïnformeerde sommelier geven dit nieuwe restaurant een eerste koksmuts, allicht niet de laatste.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

François Durand Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Collet Gourmand

1320

Le Cadre Culinaire

1320

Kaillou

13,520