Pollen
1320

Deze warme en eigentijdse zaak maakt deel uit van het prachtige landgoed van Naxhelet, inclusief een golfterrein, wellness en hotel. Lokale producten, vaak uit de eigen moestuin, vormen een grote inspiratiebron. Chef François Durand verrast met gebrande aardpeer in korst met hazelnoot en mornaysaus met Mont d’Or. Ook van de zelfgeteelde pompoen gaat niks verloren, zelfs een olie van de bladeren maakt hij ervan. Uitdagende creaties in goed opgebouwde menu’s, ook volledig vegetarisch. Een chef met een spannende keuken om goed in de gaten te houden.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Saturday Closed — 19:00-21:30
Sunday Closed

Team

François Durand Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Le Collet Gourmand

1320

Le Cadre Culinaire

1320

Kaillou

13,520