Back to search results

Pluriel
13,520

Loélia Gachadoat en Vadim Poncelet geven koken op houtvuur een totaal nieuwe invulling, beiden te zien in hun open keuken. Vuur is de rode draad die door elk gerecht loopt. Maatjes en courgette worden afgewerkt met knapperige lardo di Colonnata, terwijl de duif en rubia gallega heel diep van smaak zijn door hun bereidingen op houtskool. Deze toegankelijke, boeiende en creatieve keuken, voorgesteld in een warme atmosfeer, verdient meer dan ooit de award van Prijs-Plezier 2025 voor Wallonië.

Opening hours

Monday Closed — 19:00-20:15
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 19:00-20:15
Friday 12:00-14:00 — 19:00-20:15
Saturday Closed — 19:00-20:15
Sunday 12:00-14:00 — 19:00-20:15

Team

Vadim Poncelet Chef

Awards

  • Great Value Award 2025

Our partners

Also recommended Restaurants

La Barrière de Transinne

13,520

Lesse Capade

1320

Château de Mirwart - Restaurant

13,520