Pazzo
13,520

Pazzo begon als wijnrestaurant en evolueerde naar een eigentijdse brasserie met een zeer diverse kaart waar het rijkgeschakeerde wijnaanbod voor een extra dimensie zorgt. De keuken van chef Ingrid Neven is complexvrij en grasduint qua ideeën in diverse eetculturen met vaak verrassende combinaties als resultaat. Gamba’s serveert ze in tempuradeeg met gewokte prei, champignons, Thaise curry en tagliatelle. Gebakken vlaswijting brengt ze op smaak met beurre blanc opgepept met ras el hanout en verder gegrilde koolrabi, peultjes, lavas en olijventapenade.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Ingrid Neven Chef
Tom d’Hooghe Host, Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Marcel

1320

Arrikiiati

13,520

The London

1320