Back to search results

Pakhuis
1220

In een voormalig pakhuis in Gent, dat al meer dan dertig jaar zijn restaurantkwaliteiten toont, biedt chef Koen Lefever een keuken op basis van authentieke producten waarvan het merendeel afkomstig is van eigen teelt en kweek. Vol-au-vent heeft hij een geslaagde lente make-over mee. Malse Bresse kip van eigen hoeve komt immers met romige kippenjus, daslook, witte asperges, champignons en kalfsballetjes. Op de kaart ook ruim assortiment aan schelp- en schaaldieren.

Opening hours

Monday 12:00-14:15 — 18:30-22:30
Tuesday 12:00-14:15 — 18:30-22:30
Wednesday 12:00-14:15 — 18:30-22:30
Thursday 12:00-14:15 — 18:30-22:30
Friday 12:00-14:15 — 18:30-23:00
Saturday 12:00-14:15 — 18:30-23:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Jus

1220

Mémé Gusta

12,520

John Dory

12,520