Twee jaar geleden ontving David Grosdent de titel van Jonge Topchef en dat bleek een goede keuze, want ook vandaag levert hij topkwaliteit. Je moet het maar doen, dit hoge niveau aanhouden. Al naargelang het seizoen ontwikkelt hij een menu. Kwaliteitsproducten stelen daarin de show, intuïtief benaderd maar slim bedacht. Geen half werk, maar harmonieuze creaties die opvallen door hun precisie en smaakbalansen onderling. Een tartaar van Limousinrund van bij Lothar Vilz uit Mürrigen met augurk, dragon en water van komkommer zet onze zintuigen op scherp. De tomaten uit eigen tuin met huacatay, watermeloen en zoetzure dressing van honing is een creatie die naar meer smaakt. Ook van parelhoen met gekonfijte knolselder, uien, Parijse champignons en albuferasaus kunnen we niet genoeg krijgen. Raffinement en evenwicht. En met een competente gastvrouw en sommelier als Inès Vankeirsbilck loopt alles op rolletjes en krijgen we uitstekende wijnen in het glas.