De keuken van Christophe Pauly getuigt van een zeldzame maturiteit: ogenschijnlijk eenvoudig maar enorm streng en veeleisend. Zijn aanpak is gebaseerd op de authenticiteit van elk product, nauwkeurige bereidingen en diep smakende sauzen die zijn creaties meer duidelijkheid en intensiteit geven. Zonder overbodige effecten laat hij de intrinsieke smaken spreken met een unieke precisie en gevoeligheid, waardoor zijn werk tot de beste van zijn generatie behoort. Als start vermengt de glans van een lepel Imperial Heritage kaviaar zich met tartaar van oester en aardappelblokjes met daarop espuma van beurre blanc, verrassend puur en intens zilt. Vervolgens prachtig gegrilde langoustine uit Guilvinec waarvan de knapperigheid contrasteert met de zoetzure aubergine, afgewerkt met beurre rouge en pittige piquillo. Wat later proeven we vlezige coquilles uit Dieppe met stukjes gerookte paling, bloemkool in diverse structuren en dashi met een diepe smaak: zeldzame intensiteit versus subtiel evenwicht. Naast het menu staan er op de kaart herwerkte klassiekers – gegrild wagyu beef 5+, tarbot bearnaise, filet en zwezerik van boerderijkalf - en sobere maar ultrafijne persoonlijke creaties. Samen met de fraaie Franse wijnselectie en attente bediening is dit een van de beste restaurants van Wallonië, dat gezien zijn niveau nog vrij discreet is.