Le Coq aux Champs
17,520

Onze Chef van het Jaar 2021 heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Naast de voortzetting van zijn gastronomische drive-in, maakte hij een prachtig boek met daarin recepten die bijdroegen aan de erkenning van zijn talent. Ook de inrichting veranderde een beetje, met onder meer een kleurrijk fresco op de keukenmuur. Het past allemaal perfect bij Christophe Pauly, een man en een chef die zowel in het leven als in de keuken nadenkt over de dingen, die creëert en onophoudelijk zichzelf in vraag stelt om te blijven evolueren. Zijn onverzettelijkheid vinden we meer dan ooit terug in zijn kookstijl met uiterst precieze kruidingen en gemillimeterde bordpresentaties. Onze bezoeken van het afgelopen jaar waren daar getuige van, zoals vorige zomer met zijn fameuze tomatencollectie, kersen, goudsbloem en mozzarella van Neufchâteau of jonge duif op de barbecue, zoetzuur van uien, girolles en gevogeltejus met angostura. Creaties die opnieuw gekenmerkt werden door hun pure smaken en leesbaarheid. Deze herfst overdonderde hij ons met zijn persoonlijke interpretatie van preskop, een magische surf & turf, mijlenver verwijderd van de klassieke versie gezien hij charcuterie met beetgare pijlinktvissen combineerde, dit alles onder een lobbige en friszure bearnaise, een combinatie die voor intense emoties zorgde. Dit gerecht op zich illustreert reeds de maturiteit en het enorme talent van Christophe Pauly, een chef die durft en in alle vrijheid verder werkt.

Opening hours

Monday Closed — 19:00-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Christophe Pauly Chef

Awards

  • Chef of the Year 2021
  • Young Chef of the Year 2007

Our partners

Similar Restaurants

Magis

1720

L'Eau Vive

1720

L'Essentiel

1720