Landgoed Den Oker
1320

Chef Dietrich Degrave toont zijn kunsten in een eclectisch interieur en komt zijn fraai gepresenteerde gerechten zelf aan tafel smakelijk toelichten. Hij kiest voor een klassiek repertoire waaraan hij een persoonlijke toets geeft. Tartaar van Belgisch blauw-wit smaakt smeuïg en verrijkt de chef met roomijs van ganzenlever en truffelolie. Rode poon gaart hij zeer secuur op het vel en krijgt extra kracht door coulis van gele paprika en salsa van courgette, aubergine en tomaat met daarbij een paar kokkels. Grote frambozen waardeert hij op met onder meer ijs van munt, coulis van tropische vruchten en krokant van amandel.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:15-13:15 — Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:15-13:15 — Closed
Friday 12:15-13:15 — 19:15-20:15
Saturday 12:15-13:15 — 19:15-20:15
Sunday 12:15-13:15 — Closed

Our partners

Similar Restaurants

Elckerlijc

13,520

Bacchus

13,520

Calla's

1320