La Fermette
1320

Deze charmante, oude boerderij in natuursteen is de ideale plek om na een wandeling in de vallei van de Molignée een mooi stuk rundsvlees te delen dat klaargemaakt wordt in de open haard. Naast vlees stelt chef Michaël Vancraeynest ook meer seizoensgebonden gerechten voor. Als start een prima tartaar van zwaardvis met witte knoflook en espelettepeper, gevolgd door op lage temperatuur klaargemaakte Coq des Prés met gebakken perzik met rozemarijn, paksoi, soja en koriander voor een licht Aziatisch accent.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 19:00-21:00

Our partners

Similar Restaurants

Le Confessional

1320

Le Moma

13,520

La Broche

1320