La Fermette
1320

Deze charmante, oude boerderij in natuursteen is de ideale plek om na een wandeling in de vallei van de Molignée een mooi stuk rundsvlees te delen dat klaargemaakt wordt in de open haard. Naast vlees stelt chef Michaël Vancraeynest ook meer seizoensgebonden gerechten voor. Als start een prima tartaar van zwaardvis met witte knoflook en espelettepeper, gevolgd door op lage temperatuur klaargemaakte Coq des Prés met gebakken perzik met rozemarijn, paksoi, soja en koriander voor een licht Aziatisch accent.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 19:00-21:00

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Le Confessional

1320

Le Moma

13,520

La Broche

1320