Deze elegante villa, gelegen in het hart van een bosrijke tuin, is een must voor veeleisende liefhebbers van vis en zeevruchten. Gastheer Peter Van den Driesschen zorgt voor een ontspannen en vriendelijk onthaal en attente service. Chef Peter Aesaert selecteert de beste producten en toont zijn technisch vermogen en zin voor detail met perfect beheerste cuissons. Na een makreelfilet subtiel gemarineerd als escabèche en prachtig gepresenteerd met een boeket groentjes, verse kaas en bieslook volgen sappige tongfilets gevuld met zalmmousse vergezeld van bonne femme saus. Ook de sneeuwkrab geserveerd met bloemkoolmimosa, lamsoor en velouté van schelpdieren toont een zeer gracieuze hand in de keuken, net zoals een bereiding van griet in vin jaune saus met morieljes. Het dessert, met aardbeien en rabarber, betekende niet het einde van deze heerlijke maaltijd, want er volgde nog een indrukwekkende trolley met gebakjes. Een hogere quotering is verdiend.