Back to search results

Hors-Champs
1620

De rauwe, authentieke maar vooral comfortabele setting van deze imposante vierkantshoeve past perfect bij de kookstijl van Stefan Jacobs die de streek en lokale producenten verdedigt en vooropstelt. De filosofie van deze chef is regionale producten en de oogst uit zijn moestuin benadrukken, wat tot onverwachte maar ook heel genereuze creaties leidt. De verrassingsmenu’s gaan mee met de seizoenen en oogstopbrengsten, wat zijn engagement voor duurzaamheid aantoont. De culinaire stijl van chef Jacobs, die inventiviteit aan traditie koppelt, komt tot uiting in creaties zoals gekonfijte aubergine die hij volgens diverse technieken klaarmaakt. De gekonfijte en knapperige aubergine contrasteert mooi met de vulling van gerookte koolvis en de consommé van geroosterd brood, meteen een knap voorbeeld van hoe je met supereenvoudige ingrediënten een verfijnd gerecht kunt maken. Voor het hert met gestoofde jonge kool met geuze van Cantillon en smaakmaker van framboos, inspireerde de chef zich op een Naams recept door het als een ‘avisance’ voor te stellen, een bladerdeeggebak. Konijn komt in de vorm van een terrine en gekonfijte bil, afgewerkt met Mexicaans smakende specerijen. Elke maaltijd is een avontuur waar al je zintuigen worden aangesproken. Wie wil kan overnachten in een van de prachtige kamers die door Aurélie werden ingericht, ook zij legt je tijdens het ontbijt in de watten.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 19:00-21:00
Thursday Closed — 19:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Saturday Closed — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 19:00-21:00

Team

Frédéric Cabut Sommelier
Stefan Jacobs Chef, Owner

Awards

  • Young Chef of the Year 2021

Our partners

Also recommended Restaurants

Chai Gourmand

1620

L'Essentiel

16,520

Couvert Couvert

1620